IMODIUM® Capsules

IMODIUM® Capsules de klassieker voor behandeling diarree en reizigersdiarree

IMODIUM® Capsules: bij symptomatische behandeling van diarree

  • Snel en doeltreffend.
  • Sinds 30 jaar werkzaam tegen de symptomen van diarree

Bijsluiter downloaden IMODIUM® Capsules

Gebruik van IMODIUM® Capsules bij diarree

IMODIUM® capsules bevat 2 mg loperamide. Het wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van acute diarree (plotselinge, kortstondige) en chronische diarree van diverse oorsprong.

Het normaliseert de overmatige darmactiviteit, zodat de stoelgang weer vaster wordt en de symptomen van diarree verdwijnen. Zo wordt uitdroging door verlies van vocht en electrolyten voorkomen. IMODIUM® capsules kunnen ook aanbevolen worden bij diarree op reis (of kortweg reizigersdiarree). Bij reizigersdiarree moet een behandeling van 2 dagen volstaan.

IMODIUM® Capsules voor de symptomatische behandeling van diarree bestaat als verpakking met 20, 60 of 200 capsules. Het middel is in de apotheek zonder voorschrift te verkrijgen.

IMODIUM® Capsules, 2 mg capsules

IMODIUM® Capsules is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Bevat loperamide. Lees altijd de bijsluiter.

 Werkzame stof IMODIUM® Capsules:

De werkzame stof in IMODIUM® Capsules voor symptomatische behandeling van diarree en de behandeling van reizigersdiarree (diarree op reis) is loperamide (Loperamidehydrochloride).

 

 Toepassingsgebied IMODIUM® Capsules:

Symptomatische behandeling van acute diarree en chronische diarree van diverse oorsprong. Kan aanbevolen worden bij reizigersdiarree. Bij reizigersdiarree moet een behandeling van 2 dagen volstaan.

 

Posologie of dosering IMODIUM® Capsules:

  • Dosering voor volwassenen: Dosering IMODIUM® Capsules voor volwassenen. Aanvangsdosis 2 capsules. Daarna zo nodig 1 capsule na elke volgende zachte ontlasting. Neem nooit meer dan 8 capsules in een periode van 24 uur.
     
  • Dosering voor kinderen vanaf 6 jaar: Dosering IMODIUM® Capsules voor kinderen vanaf 6 jaar. Aanvangsdosis 1 capsule. Dan zo nodig 1 capsule na elke volgende zachte stoelgang. en maximale dagdosis 3 capsules per 20 kg. Neem nooit meer dan 8 capsules in een periode van 24 uur.
     
  • Behandelingsduur: Gebruik het geneesmiddel zonder medisch advies niet langer dan 2 dagen.
×
;