IMODIUM® Instant orodispergeerbare tabletten

IMODIUM®  Instant (loperamide) handige hulp bij behandeling diarree en reizigersdiarree

IMODIUM® Instant: handige hulp bij diarree

  • Makkelijk zonder water en zonder slikken in te nemen.
  • Smelt in enkele seconden op je tong.
  • Werkt snel en doeltreffend.

Bijsluiter IMODIUM® Instant downloaden Bijsluiter IMODIUM® Instant downloaden

Gebruik van IMODIUM®

IMODIUM® Instant bevat 2 mg loperamide. Het wordt gebruikt bij de symptomatische behandeling van acute diarree (plotselinge, kortdurende) en chronische diarree van diverse oorsprong.

Instant bij diarree

IMODIUM® Instant op basis van loperamide vermindert de overmatige darmactiviteit, zodat de stoelgang weer vaster wordt en je diarree vermindert.

Zo wordt uitdroging door verlies van vocht en electrolyten beperkt. IMODIUM® Instant kan ook aanbevolen worden bij diarree op reis (of kortweg reizigersdiarree). Hierbij moet een behandeling van 2 dagen volstaan. 

IMODIUM® Instant is bijzonder handig bij behandeling van de symptomen van diarree als je moeite hebt met het slikken van tabletten of als je onderweg bent (reizigersdiarree). Doordat de tablet met muntsmaak reeds in enkele seconden in de mond smelt, kan je Imodium Instant ook zonder problemen nemen wanneer de diarree gepaard gaat met misselijkheid.

IMODIUM® instant smelttablet  voor de behandeling van de symptomen van diarree bestaat als verpakking met 20 of 60 orodispergeerbare tabletten. Het middel is in de apotheek zonder voorschrift te verkrijgen.

IMODIUM® Instant smelttablet, 2 mg orodispergeerbare tabletten

IMODIUM® instant smelttablet is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar. Bevat loperamide. Lees altijd de bijsluiter.

De IMODIUM® Instant tabletten smelten zonder extra water op je tong.

Werkzame stof van IMODIUM® Instant: Werkzame stof van IMODIUM® Instant:

De werkzame stof van IMODIUM® Instant voor symtomatische behandeling van diarree en de symptomatische behandeling van reizigersdiarree (diarree op reis) is loperamide (Loperamidehydrochloride).

 

Toepassingsgebied IMODIUM® Instant: Toepassingsgebied IMODIUM® Instant:

Symptomatische behandeling van acute diarree en chronische diarree van diverse oorsprong. Kan aanbevolen worden bij reizigersdiarree. Bij reizigersdiarree moet een behandeling van 2 dagen volstaan.

 

Posologie of dosering van IMODIUM® Instant:

  • Dosering IMODIUM® Instant voor volwassenen: Aanvangsdosis 2 orodispergeerbare tabletten. Dan zo nodig 1 orodispergeerbare tablet na elke volgende zachte stoelgang. Neem nooit meer dan 8 orodispergeerbare tabletten in een periode van 24 uur.
     
  • Dosering IMODIUM® Instant voor kinderen vanaf 6 jaar: Aanvangsdosis 1 orodispergeerbare tablet. Dan zo nodig 1 orodispergeerbare tablet na elke volgende zachte stoelgang. en maximale dagdosis 3 orodispergeerbare tabletten per 20 kg. Neem nooit meer dan 8 orodispergeerbare tabletten in een periode van 24 uur.
     
  • Behandelingsduur: Gebruik het geneesmiddel zonder medisch advies niet langer dan 2 dagen.
×
;